Kaiserova '100' elektrická přenosná udírna I 2024

Můžeme doručit do:
18.4.2024
Skladem
Značka: KAISER
8 740 Kč / ks
Kategorie: Kaiserovy elektrické udírny
Záruka: 5 let
? Hmotnost masa: Až 15kg
? Materiál: Nerez
? Druh topení: Topeniště s el. spirálou a na dřevo
? Sezóna uzení: Od jara do podzimu (udírny bez izolace)
? Zaměření: Rybářské, Domácí a zahradní
? Model: "100"
? Velikost: Střední udírna
Kapacita udírny
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipyrecepty a nechte se inspirovat!
 
Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. 
 
Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu.
 
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 17 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Výkon spirály: 2000 W
Základní výbava Kaiserovo 100'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Doporučuju přikoupit Nakládací láky
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 22.2.2024
- Dosud nevyzkoušeno - je únor.

5
Avatar autora | 23.7.2023
- Vše je v pořádku, ale udělal bych aspoň o metr delší kabel.

5
O Avatar autora | 21.7.2023
Výborné, opravdu, vyzkoušeny zatím ryby, nádherně vyuzené, malá spotřeba pilin, pohodlná obsluha, vřele doporučujeme, příští týden udíme maso, ale to bude také výborné, jen o něco déle se bude udit.
5
Avatar autora | 11.7.2023
Překvapivě jednoduché rychlé,doteď jsem udil v Klasické udirně,s Kaisrovkou odpadá roztopeni Překládání,vyrobil jsem na zkoušku 5 kg.klobás,1 kuře a 1 kachnu,vše stejné jako z udírny na dřevo za mě palec nahoru. Udil jsem v Kaiserově 100 plně postačuje na domácí uzeni.
5
Avatar autora | 27.6.2023
Kamarád mě přesvědčil. Přišel mi model 2023 a rozdíl je markantní. Líbí se mi všechny ty detaily, tak doufám, že tomu budou odpovídat i výsledky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu