Do Kaiserovo prosklený 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje
nerezovým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku.
Kaiserova 100' patří k oblíbeným
K uzení v Kaiserovo 100' nepotřebujete žádný zdroj energie. V ohništi stačí rozdělat žhavý základ a přikládat mokrou dřevěnou štěpku pro vývoj dýmu. Můžete udit také studeným kouřem pomocí
. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Udírna sama o sobě funguje jako komínBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář