Tento týden objednávky nad 300Kč s dopravou ZDARMA!
Značka: KAISER

Kaiserův bylinkový lák - Rudiho receptura

79 Kč 11 Kč / 100 g
Odesíláme do 24 h
Kategorie: Bylinkové směsi a láky na uzení
Hmotnost: 0.7 kg

Rudiho receptura je inspirovaná oblastí Provence a je ušitá namíru většině ryb a červenému masu. Taková makrela nebo pražma  je s touto směsí po vyuzení úplná pohádka. Suprově doplní samozřejmě i chuť českých ryb, co třeba zkusit štiku?

Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v deseti až dvanácti litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlého láku (tak na ty 4stupně pána Celsia) ryby uložíme přibližně na 8hod. nebo přes noc. Maso si zaslouží zůstat v láku dýl a to klidně 3-4 neděle podle velikosti. Před uzením ryby i maso ještě opláchneme a také dobře osušíme.

 

Balení o váze 700gramů obsahuje kvalitní sůl, černý pepř, plody jalovce, bobkový list, rozmarýn, fenykl, tymián a plody koriandru.