Set bylinkových láků na ryby a maso

Můžeme doručit do:
25.10.2021
Skladem
Značka: KAISER
276 Kč –28 % 199 Kč / ks
nakladaci_lak_kaiser
Tip
276 Kč –28 %

Zvýhodněný dárkový set všech našich láků na vyzkoušení

Směsi se výborně hodí pro sladkovodní i mořské ryby. Velmi dobře poslouží i na drůbež a červená masa. 

 

kaiser_set_bylinkovych_laku_na_uzeni

 

—Gerhardova receptůra

vylepšená klasika: dominuje bobkový list s jalovcem a černým pepřem, doplňuje pomerančová a citronová kůra 

Výborný na pstruha a vepřový

 

—Johannova receptůra

zajímavá směs koriandru, fenyklu, anýzu, zázvoru. Doplňuje ho černý a zelený pepř

Vyzkoušejte na makrelu, pražmu a nebo kuřecí prsa 

 

—Helmutova receptůra 

celé plátky česneku, tymián, kmín a černý pepř

Vyzkoušená klasika na kapra a nebo vepřový maso

 

—Ulrichova receptůra

směs u nás tradičních bylinek: libeček, medvědí česnek, celerová nať, také oregano, bazalka, tymián a doplněné o sladkou kořenovou zeleninu a hořčičné semínko.

Hodí se všude, kde je vítaná příjemná bylinková chuť 

 

Použití: 

Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlého láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hodin...to je tak zhruba přes noc. Větší ryby a filety zvládnou noci i dvě.

 S masem tolik spěchat nemusíte, běžné šrůtky o váze cca 1-1,5 kg tam nechte minimálně 7 až 10 dní. U masa je nutné lák povařit 5 až 8 minut a koření poté scedit). Drůbež podle velikosti potřebuje pobýt v láku 2 - 5 dní. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte. 

 

Balení: 4× 350 g (každé balení pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo masa)

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka" nebo jiný pomocníčky

Expirace min. 1 rok

 

Vyrobeno v Česku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: