Cleaner - Finisher

když nebudeš sousede opatrnej, tak ti tahle chemie sežere i ponožky. je to účinnej kalibr a nanejvíc tehdy, když se o udírnu zrovna moc nestaráš.

Zu pintlich

Čistič udírny se hodí pro všechny naše nerezové modely včetně generátorů kouře. Výborně čistí jak udící komoru, tak případný připáleniny kolem ohniště. Udírna bude rázem v glancu, jak kdybychom ji zrovna vylifrovali z fabriky!
 

Aplikace

Po nanesení nechejte působit 5 až 10 minut. Udírnu můžete předtím i lehce zahřát (40 °C), nečistoty pak pustí rychleji. Potom celou udírnu dobře opláchněte a vytřete do sucha.
 

Bezpečnost

Používejte důsledně ochranné prostředky: jako gumové rukavice, brýle, zástěru a respirátor. Zabraňte styku s pokožkou a vdechování aerosolu při aplikaci.
 
Rozměry udírny: Ø 26 cm x 53 cm (90cm)
Kapacita potravin: 4 kg
Váha udírny: 5 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
 

Poctivá výroba

Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky.
 
Základní výbava Kaiserovo 30'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Před prvním uzením
Jak rozhicovat Kaiserovu rybářskou 30'?
Krok 1
V ohništi mimo udírnu rozdělejte oheň a založte žhavý základ. Buď pomocí pár kousků dřevěného uhlí nebo hrubou dřevěnou drtí z bukového dřeva.
Krok 2
Máte-li založený žhavý základ, posypte ho udícími pilinami nebo navhlčenou dřevěnou štěpkou k uzení. Ta se postará o vývin kouře. Pak šup s ohništěm do udírny.
Krok 3
Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Zpět do obchodu