Kaiserova 125' SET

Kapacita udírny

Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
 

Design

Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
 

Použití udírny

Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
 
Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm
Objem komory: 36 x 100 x 32,5 cm
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 20 kg

Kalträuchern

Sie können das Räuchergut hängend zubereiten oder liegend räuchern und dabei alle vier Etagen für Flachroste nutzen. Zum Kalträuchern (bei 30 °C) empfehlen wir unseren Kaltrauchgenerator zu kaufen.
 

Doppelwandig

Doppelwandig isolierte Räucherschrank sind dank der Isolierung mit 25mm Isover zum ganzjährigen Gebrauch geeignet. Die Edelstahlvarianten geben Ihnen wiederrum Sicherheit, dass Sie lange Freude am Ofen haben werden.
 

Garantie

Edelstahl Rost Frei hält so manches aus. Die Zufriedenheit unserer Kunden hat bei uns höchste Priorität, deswegen bekommen Sie auf unsere KAISER Räucherschrank 5 Jahre Garantie!

 
Základní výbava Kaiserovo 80'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší
Krok 1
V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry.
Krok 2
Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň!
Krok 3
Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou.
 

Rezepte

Das Räuchern von Fleisch zu Hause ist überhaupt nicht schwer, wenn Sie ein paar Grundregeln einhalten. Das Räuchern in einem Räucherschrank ist zwar zeitaufwendiger als Grillen, aber das Ergebnis wird es um ein Vielfaches kompensieren.
 
Räuchern ist das neue Grillen
Lassen Sie sich schmecken!
Zpět do obchodu