Představte si sousede, jak na oslavě vytáhnete z udírny pořádnej kus domácí voňavý kotlety.

Uzenou makrelu, klobásky, nebo šťavnatý kachní prsa. Domácí uzení je sice časově náročnější než grilování, ale výsledek vždycky stojí za tu námahu, To vám garantuju.

Uzenou makrelu, klobásky, nebo šťavnatý kachní prsa. Domácí uzení je sice časově náročnější než grilování, ale výsledek vždycky stojí za tu námahu, To vám garantuju.
Domácí uzení
Způsob nakládání
Vždycky myslete na to, sousede, že pracujete se syrovým proviantem. Proto je důležité věnovat maximální pozornost čistotě prostředí a všech pomůcek při nakládání. Parný slunko, hicák a mouchy všude kolem nebudou zrovna dobrými společníky!
Nakládací lák
Nakládání na sucho
Nakládání do láku
Vakuování
Inspirovali jste se? Tak raušovní uzení!
Nechť vám šmakuje.