Kniha - Vše o uzení
Kategorie: | Knihy o uzení masa a ryb |
---|---|
? Příslušenství pro:: | Přenosná 50 a 100, Izolovaná 80 a 125, Elektrická 50 a 100, Elektrická 80 a 125, Elektrická 200, Rybářská 30 |
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.
Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma nebo na chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě.
Dále se v knize dozvíte, proč je výhodné solit a nakládat maso do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.