Kaiserovy přenosné a mobilní udírny
Nejoblíbenější přenosné udírny pro venkovní uzení od jara do podzimu.
Zatopíte v nich tvrdým drobným dřevem, štěpkou nebo pilinami a také moderněji topnou el. spirálou s regulací teploty. Nemějte obavy, že by uzení s elektrikou bylo chuťově jiné, pořád udíte kouřem z tvrdého dřeva. Liší zdroj tepla, odpadá rozdělávání ohně a věčné hlídání teploty - o tu se totiž stará termostat, který je součástí topné spirály.
Na výběr je i kombinace udírny s grilem, kde se dá pohodlně grilovat na dřevěném uhlí a nebo pomocí elektrické spirály.
S naší udírnou vyudíte nejen maso a ryby, ale i klobásy, salámy, sýry nebo třeba ořechy.
Pro tradiční uzení studeným kouřem doporučujeme přikoupit generátor studeného kouře.
Srovnání všech našich vyráběných modelů a pomocníka při výběru můžete najít v odkazu zde.