Generátory pro uzení studeným kouřem

Uzení studeným kouřem je nejstarší druh uzení a jedná se o královskou disciplínu, která je určena hlavně pokročilejším příznivcům uzení. Uzení probíhá při nízkých teplotách do 30ti stupňů a je časově náročná - proležené maso se udí zpravidla několik dní, ale s přestávkami i několik týdnů. použití teploměru je velmi důležité.

Lososa, ořechy a sýry ale zvládnete snadno vyudit i za několik hodin a určitě doporučujeme vyzkoušet. Není potřeba ani žádné zdlouhavé nakládání. Do studeného kouře dávají fajnšmekři i steaky před grilováním (1-2hod.), aby získalo výborné kouřové aroma, které by pouze na grilu nestihlo získat. 

Generátory nabízíme ve dvou velikostech. Verze XL vydrží hořet déle, případně lze zapálit na obou stranách a získat tak více kouře, které ocení hlavně majitelé větších udíren jako je naše přenosná "100" nebo izolovaná "125" a největší "200".

2 položek celkem