Generátory pro uzení studeným kouřem

Uzení studeným kouřem je nejstarší druh uzení a jedná se o královskou disciplínu, která je určena hlavně pokročilejším příznivcům uzení. Uzení probíhá při nízkých teplotách do 30ti stupňů a je časově náročná - proležené maso se udí zpravidla několik dní, ale s přestávkami i několik týdnů. použití teploměru je velmi důležité.

Lososa, ořechy a sýry ale zvládnete snadno vyudit i za několik hodin a určitě doporučujeme vyzkoušet. Není potřeba ani žádné zdlouhavé nakládání. Do studeného kouře dávají fajnšmekři i steaky před grilováním (1-2hod.), aby získalo výborné kouřové aroma, které by pouze na grilu nestihlo získat. 

Generátory nabízíme ve dvou velikostech. Verze XL vydrží hořet déle, případně lze zapálit na obou stranách a získat tak více kouře, které ocení hlavně majitelé větších udíren jako je naše přenosná "100" nebo izolovaná "125" a největší "200".

Cena

540690
1540690

Značky

Položek k zobrazení: 2
2 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení