Novinky
Kaiserův průvodce tradičníma chutěma Když jsem projížděl svět a ochutnával nejrůznější pokrmy, narazil jsem na hromadu známejch i těch úplně neznámejch koření. Ale vám tady, sousedi, chci vyprávět o ...
- Seriál: Jakou vybrat udírnu - Při výběru udírny stojí člověk před spoustou otázek. Na obrázku v e-shopu vypadá každá hezky a popisky se dušují, že udírna bude mít odolnost švába a životnost se...
Autor: Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element. Když jsem se jako mladej toulal po Británii, narazil jsem náhodou na pravýho britskýho Sira, co měl uzen...
Časté otázky na e-shopu dají se u Vás koupit náhradní díly? Ano téměř na vše. mrkni do sekce náhradní díly kde najdeš všechno co potřebuješ. A když to nenajdeš tak nám napiš nebo zavolej určitě ...
Autor: Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element. Co ti budu vykládat Sousede – s těma domácíma klobáskama to prostě jinak nejde. Když si je člověk pohlíd...
- aneb na co myslet před uzením - Uzení je někdy kumšt a jindy zase alchymie. Tady jsem pro vás uctivě sepsal sloupeček základních informací o tom, jaké zvolit dřevo, potažmo štěpku k uzení. Tak se d...
Jakou vybrat udírnu? Naše nerezové udírny vyrábíme ve 3 základních konstrukcích.jednoplášťové, dvouplášťové s izolací a kompaktní skládací pro rybáře. Všechny naše udírny jsou celonerezové, vče...
Uzení je tradičním způsobem, jak konzervovat potraviny a dodat jim výjimečnou chuť. Ať už jste vášnivej gurmán a fajnšmekr, nebo jen milovník dobrýho jídla, volba správný udírny může zásadně ovlivnit ...