Autor: Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element. Pamatuju, když mi bylo cirka dvacet a s tátou jsme se pustili do uzení klobás. Tenkrát mi došlo, že bez ...
Novinky
Autor: Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element. Když jsem se jako mladej toulal po Británii, narazil jsem náhodou na pravýho britskýho Sira, co měl uzen...
Autor: Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element. Co ti budu vykládat Sousede – s těma domácíma klobáskama to prostě jinak nejde. Když si je člověk pohlíd...
- aneb na co myslet před uzením - Uzení je někdy kumšt a jindy zase alchymie. Tady jsem pro vás uctivě sepsal sloupeček základních informací o tom, jaké zvolit dřevo, potažmo štěpku k uzení. Tak se d...
Jakou vybrat udírnu? Naše nerezové udírny vyrábíme ve 3 základních konstrukcích.jednoplášťové, dvouplášťové s izolací a kompaktní skládací pro rybáře. Všechny naše udírny jsou celonerezové, vče...
Uzení je tradičním způsobem, jak konzervovat potraviny a dodat jim výjimečnou chuť. Ať už jste vášnivej gurmán a fajnšmekr, nebo jen milovník dobrýho jídla, volba správný udírny může zásadně ovlivnit ...