Novinky

UZENÉ ČESNEKOVÉ KLOBÁSY

Autor:  Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element.     Pamatuju, když mi bylo cirka dvacet a s tátou jsme se pustili do uzení klobás. Tenkrát mi došlo, že bez ...

ZAUZENÝ ROASTBEEF

Autor:  Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element.     Když jsem se jako mladej toulal po Británii, narazil jsem náhodou na pravýho britskýho Sira, co měl uzen...

UZENÉ PAPRIKOVÉ KLOBÁSKY

Autor:  Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element.     Co ti budu vykládat Sousede – s těma domácíma klobáskama to prostě jinak nejde. Když si je člověk pohlíd...

DŘEVO NA UZENÍ

- aneb na co myslet před uzením - Uzení je někdy kumšt a jindy zase alchymie. Tady jsem pro vás uctivě sepsal sloupeček základních informací o tom, jaké zvolit dřevo, potažmo štěpku k uzení. Tak se d...

Jakou vybrat udírnu

Jakou vybrat udírnu? Naše nerezové udírny vyrábíme ve 3 základních konstrukcích.jednoplášťové, dvouplášťové s izolací a kompaktní skládací pro rybáře. Všechny naše udírny jsou celonerezové, vče...

Hledáte dřevěnou udírnu? Zvažte kvalitnější alternativu se zárukou 5 let

Uzení je tradičním způsobem, jak konzervovat potraviny a dodat jim výjimečnou chuť. Ať už jste vášnivej gurmán a fajnšmekr, nebo jen milovník dobrýho jídla, volba správný udírny může zásadně ovlivnit ...

6 položek celkem
Zpět do obchodu