Zvýhodněná cena této udírny: jedná se o plně funkční a nepoužitou udírnu. Udírna byla součástí výstavního ansáblu a má drobné oděrky, ďolíčky nebo menší defekty, které však neovlivňují plnohodnotný provoz. Fotografie jsou ilustrativní a nezobrazují druh "poškození".
Do
Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete
50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i
sýry, zeleninu nebo třeba
sůl. Mrkněte na moje
tipy a
recepty a nechte se inspirovat!
Kaiserova 100' patří k oblíbeným
elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon
. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se
proviant mění v uzenou pochoutku.
Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu.
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 17 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Výkon spirály: 2000 W
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.