Fajnový modrý sýr vyuzený studeným kouřem

cover

Milé dámy, milí páni, plísňový sýr, to je pochutnání!

A že vim, jak máte mlsný jazýčky, ještě jsem vyšpekuloval, jak to celý chuťově posichrovat… a co myslíte?

Co dodá plesniváku ten správný řádský odér a chuť? Uzení, to je rauš.

 

Tákže: Plátky sýra, cenťák nebo dva silný, šoupnem na síťovanej rošt.

V udírně si připravíme generátor studeného kouře, plísňáky vložíme a udíme tři, čtyři hodinky.

Sýr chytne půvabnou zlatou patinu. A ta vůně?

Abychom aroma zvýraznili, zabalíme sýry do fólie a přes noc strčíme do lednice.

Pak už stačí natrhat salát, přidat vlašské ořechy, otevřít víno a rozpoutat chuťové orgie. 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení