Olše - jemná štěpka na uzení
| Kategorie: | Piliny a jemná štěpka (pro elektrické udírny) |
|---|---|
| ? Dřevo pasuje na: | Drůbež, Ryby, Ořechy |
| ? Vhodné pro: | Elektrické udírny |
0,5kg
Skladem
EAN: 8595561300253
Můžeme doručit do:
26.11.2025
72 Kč
/ ks
Olše patří k tradičním dřevům na uzení. Po dlouhé generace se olší výhradně udily ryby, ale postupem času se začala používat i hodně na drůběží maso.
Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr.
STAROSTI KOLEM ŠTĚPKY NA UZENÍ ŘEŠÍM UŽ PO GENERACE ZA VÁS. JEMNÁ olšová ŠTĚPKA SE HODÍ PRO VŠECHNY naše ELEKTRICKÉ UDÍRNY A MÁM JÍ VŽDY DOSTATEK V TÉ NEJLEPŠÍ KVALITĚ PRO VŠECHNY Z uzenářský rodiny.
Kouř z olše barví maso do zlato - žluté barvy a Výborně se kombinuje s bukem. Na fotce můžete vidět Pražmu uzenou na olši v kombinaci s bukem půl na půl. Dal sem jí 4 hoďky na 70 °C.
Olše má Přirozeně nasládlé a delikátní aroma, které se hodí především pro uzení ryb, drůbeže a také sýrů. Zkuste například sýr nebo ořechy uzený na olši. Stojí to za to!
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
5,0
10 hodnocení
5
4
3
2
1
Výpis hodnocení
5
Dobrá pro dymbox
5
Vyhovuje
5
5
SPOKOJENOST
5
5
Míchám s pilinami dub a chuť a aroma skvělé,barva nádherně zlatová.
5
Štěpku míchám s jiným druhem štěpky 50:50, jsem spokojen s chutí i barvou masa, klobás, sýra.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
