Kaiserova prosklená '125' izolovaná elektrická udírna

Můžeme doručit do:
24.7.2024
Skladem
Značka: KAISER
20 550 Kč / ks
Kategorie: Kaiserovy izolované udírny
Záruka: 5 let
? Hmotnost masa: Až 20kg
? Materiál: Nerez
? Druh topení: Topeniště s el. spirálou a na dřevo
? Externí odvod kouře: Napojení na komín
? Sezóna uzení: Celý rok (udírny s izolací)
? Zaměření: Rybářské, Domácí a zahradní, Komerční použití
? Model: "125"
? Velikost: Střední udírna
Kapacita udírny
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
 
Design udírny
Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
 
Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
 
Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm
Objem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cm
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 20 kg
Výkon spirály: 2000 W
Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
 

Uzení je kumšt

Moje elektrická 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!
 
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
5x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 25.4.2024
+ Výborné, za dobrou cenu

Spokojen
5
T Avatar autora | 13.7.2023
Udírna mě překvapila kvalitou zpracování. Vešlo se mi do ní malé sele. Udí se s ní dobře, ale přemýšlím ještě o koupi Smokemajstra.
5
Avatar autora | 2.1.2023
+ Kvalitní řemeslné provedení
+ Mobilita - přenese jeden člověk
+ Jednoduchá údržba
+ Zateplené stěny - dobře drží teplotu - nízká spotřeba elektřiny
+ Hygieničtější a zdravější uzení
- Mřížky by mohly být ze silnějšího drátu

Měl jsem obavu, že výrobek z nerezového plechu bude mít místa, kde bude hrozit pořezání, ale vše je perfektně zpracované a začištěné . Jediným rizikovým prvkem je spodní strana odkapové misky, kde mají přibodované plechy ostrou hranu. Nezkoušel jsem udit štěpkou přímo v udírně, ale rovnou jsem udírnu doplnil o extermí generátor kouře a ve spojení s ním je to ideální přístroj na uzení. Vyzkoušeno zatím 3x (ryby, maso, klobásy) a výsledek vždy nad očekávání. Výhodou je, že externí generátor kouře má ventilátor a dá se regulovat průtok kouře udírnou a tím částečně eliminovat vliv nepříznivého počasí, které někdy při uzení umí potrápit. Manželka chválí, že při dalším zpracování nemá černé ruce. Při uzení je nutné na začátku poladit teplotu a pohrát si s termostatem a pak už to jde skoro samo, jen občas přeskládat maso tak, aby bylo vyuzené stejnoměrně. V budoucnu ještě možná doplním externím regulátorem topné spirály s měřením teploty v prostoru a s vpichovacím teploměrem. Vyzkouším taky uzení štěpkou přímo v udírně, protože to bude zase o trochu jiné chuti, blíže k výrobkům z klasické udírny na dřevo. Můžu všem tento výrobek s klidným svědomím doporučit, ale pozor uzení není jen o kvalitním přístroji, ale taky o jeho obsluze :-)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu