Maucta panstvo! Kšeft v Křižanově stěhujem do nových a větších prostor. Nově nás najdete na adrese Ořechovská 551, Křižanov.

Kaiserova '100' elektrická přenosná udírna s termostatem I 2025

Můžeme doručit do:
19.11.2025
Skladem
Značka: KAISER
12 980 Kč –15 % 10 980 Kč / ks
Kategorie: Black Friday
Záruka: 5 let
Hmotnost: 19.9 kg
EAN: 8595561300581
? Hmotnost masa: Až 15kg
? Materiál: Nerez
? Druh topení: Topeniště s el. spirálou a na dřevo
? Sezóna uzení: Od jara do podzimu (udírny bez izolace)
? Zaměření: Rybářské, Domácí a zahradní
? Model: "100"
? Velikost: Střední udírna
Udírna Kaiser prosklená nerezová elektrická 100
BLACK FRIDAY
ZDARMAZDARMA 12 980 Kč –15 %
Kapacita udírny
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipyrecepty a nechte se inspirovat!
 
Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. 
 
Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu.
 
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 17 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Výkon spirály: 2000 W
Základní výbava Kaiserovo 100'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola