Kaiserova '200' dárkový set

Můžeme doručit do:
25.10.2021
Skladem
Značka: KAISER
19 680 Kč –12 % 17 400 Kč / ks
Kategorie: Kaiserovy elektrické udírny
? Hmotnost masa: Až 35kg
? Materiál: Nerez
? Druh topení: Topeniště s el. spirálou
? Externí odvod kouře: Napojení na komín
? Sezóna uzení: Celý rok
? Zaměření: Domácí a zahradní, Komerční použití
darkovyset-izolovane-200-udirny-kaiser
Doprava zdarma
ZDARMAZDARMA 19 680 Kč –12 %

NOVÁ IZOLOVANÁ "ELEKTRICKÁ DVOUSTOVKA" je svou velikostí královna mezi mýma udírnama. Je určena především na zahrádky restaurací, rybárnám nebo menším řeznictvím, ale pokud nejste žádní troškaři, slušet bude výborně i doma na zahradě!

Nová DVOUSTOVKA má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa. Změny najdete i na samotným ohništi, které je nyní univerzální a tak po vyjmutí topné spirály můžete snadno zatopit i drobným dřevem, pokud není zrovna elektrika po ruce.

 

Vejde se do ní až 35kg masa, 50 ryb nebo celá stovka klobásek.

 

Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata uvnitř udírny umožňuje celoroční provoz a stejně jako ostatní naše izolované udírny, i zde lze komínek napojit na externí odvod kouře. Díky topné spirále s integrovaným termostatem stačí nasypat udící piliny do misky a ta už se postará o vývin kouře a správnou teplotu v udírně. Na vás je pak vlhčení pilin, aby to kouřilo tak akorát.

 

Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studeného kouře, který výrazně neovlivňuje teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na venkovním počasí 8-10hodin bez potřeby elektrického proudu.

 

kaiser_delitko

 

  VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:

 

mini_nerez_el_ohniste

univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny

(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)

 

rost_do_udirny_50_60_100

 4x rovný rošt

 

kaiser_hacky_u_udirna

 1x set háčků ve tvaru U (5 kusů)

 

kaiser_hacky_s_udirna 

1x set háčků ve tvaru S (5 kusů)

 

nástavec komínku s klapkou pro řízení odvodu kouře

 

1x Kaiserův českej teploměr do udírny

 

200_odkapova_miska 

1x odkapová miska

 

A-profil

4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů

 

mini_buk_drt_jemna

500g jemné bukové štěpky

  Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat. 

 

S ochranným obalem to je na sichr za každýho počasí

 

KAISER_cistic_udirny

Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.

 

 

 kaiser_delitko

 

CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:

 

 Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.

 

Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)

 

  

kaiser_koreni_klobasky_do_udirny

  Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky. 

 kaiser_delitko

 

TECHNICKÉ PARAMETRY:

 

materiál: nerez + izolační vata

příkon topné spirály: 2000W

kapacita potravin: 35 kg

průměr komínku: 100 mm

vnější rozměry: 600 x 1255 x 410 mm

rozměry udící komory: 1100 x 380 x 540 mm

kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky 

maximální doporučená teplota: 110 °C

váha udírny: 60 kg

 

 Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.

 

 kaiser_delitko 

 

VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:  

- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut

- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře

- piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí

- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání

- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření 

- celonerezová  udírna bude sloužit po dlouhou dobu

- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 3-5Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení

 

 logo_cesky-vyrobek_black

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: