Autor: Starej Kaiser Co ti budu vykládat Sousede – s těma domácíma klobáskama to prostě jinak nejde. Když si je člověk pohlídá ve vlastní udírně, má to ten správnej šmrn...
Novinky, Strana 2
- aneb na co myslet před uzením - Uzení je někdy kumšt a jindy zase alchymie. Tady jsem pro vás sepsal sloupeček základních informací o tom, jaký zvolit dřevo, potažmo štěpku k uzení. Tak se do toho neváhejte pustit na plnej ceres. Jakou dřevěnou štěpku použít? Při použití elektrické spirály v kombinaci s miskou nebo závěsným generátorem (modely 50'a 100') používejte výhradně jem...
Uzení je tradičním způsobem, jak konzervovat potraviny a dodat jim výjimečnou chuť. Ať už jste vášnivej gurmán a fajnšmekr, nebo jen milovník dobrýho jídla, volba správný udírny může zásadně ovlivnit ...
Časté otázky na e‑shopu dají se u Vás koupit náhradní díly? Ano téměř na vše. mrkni do sekce náhradní díly kde najdeš všechno co potřebuješ. A když to nenajdeš tak nám napiš nebo zavolej určitě ...