Maucta panstvo, kšeft v Brně je zavřenej, ale rád Vás uvítám v Křižanově.

Novinky, Strana 2

DŘEVO NA UZENÍ

- aneb na co myslet před uzením - Uzení je někdy kumšt a jindy zase alchymie. Tady jsem pro vás sepsal sloupeček základních informací o tom, jaký zvolit dřevo, potažmo štěpku k uzení. Tak se do toho neváhejte pustit na plnej ceres. Jakou dřevěnou štěpku použít? Při použití elektrické spirály v kombinaci s miskou nebo závěsným generátorem (modely 50'a 100') používejte výhradně jem...

Hledáte dřevěnou udírnu? Zvažte kvalitnější alternativu se zárukou 5 let

Uzení je tradičním způsobem, jak konzervovat potraviny a dodat jim výjimečnou chuť. Ať už jste vášnivej gurmán a fajnšmekr, nebo jen milovník dobrýho jídla, volba správný udírny může zásadně ovlivnit ...

Nahoru
12 položek celkem