Maucta panstvo! Objednávky lifrujem z fabriky jako vždycky do 24hod., jen dopravci jsou přetížení, tak raděj počítejte s dodáním o pár dní navíc. Na izolovanejch udírnách makáme jak mourovatí, ale dodání do Vánoc už nejspíš nestihnem. Přejem raušovní uzení, pevný zdraví a taky nervy!

Kaiserova '80' izolovaná elektrická udírna

Leden 2021
Značka: KAISER
–5 % 8 890 Kč
Kategorie: Kaiserovy elektrické udírny
? Hmotnost masa: Až 12kg
? Materiál: Nerez
? Výška udírny: 85cm
? Druh topení: Topeniště s el. spirálou
? Externí odvod kouře: Napojení na komín
? Sezóna uzení: Celý rok
? Zaměření: Domácí a zahradní
kaiser_elektricka_izolovana_udirna_80_nerez
Doprava zdarma
–5 %

Moje "ELEKTRICKÁ OSMDESÁTKA" je ideální domácí udírna pro celoroční provoz. Je zaizolovaná kvalitní nehořlavou vatou, která je schovaná za dvěma nerezovými plášti. Celou konstrukci zpevňuje masivní nerezový rám, takže žádnej aušuš panstvo!

Vejde se do ní až 12 kilo masa, 16 středních ryb nebo 35 klobásek.

Udíte pomocí kombinace elektrické topné spirály a udící jemný drtě nebo pilin. Topná spirála je regulovatelná a tak pohodlně nastavíte požadovaný výkon. Ta zároveň podpálí udící drť v misce (při teplotě 60-100°C) a na vás je tak už jen pravidelný kropení vodou pro řízení rychlosti doutnání štěpky a udržení vhodný vlhkosti v udírně. Výsledek uzení s topnou spirálou se kvalitou nějak neliší od tradičního topení dřevem, záleží pouze na kvalitě použité drtě, proto doporučuju používat ověřené z moji nabídky.

 

 

Letos má OSMDESÁTKA několik vylepšení!

 

- 5 pozic pro rošty místo předchozích tří

- vylepšená udící komora je nyní ještě snadnější na údržbu

- kompletně přepracované ohniště s praktickou klapkou pro přísun vzduchu je nyní univerzální

 stačí vyjmout topnou spirálu a můžete topit drobným dřevem a nebo dřevěným uhlím.

 

Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studenýho kouře, kterej výrazně neovlivní teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na velikosti generátoru a venkovním počasí 4-10hodin bez potřeby elektrickýho proudu.

 

 kaiser_delitko

 

VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:

 

mini_nerez_el_ohniste

univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny

(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)

 

 kaiser_set_rosty_do_udirny

3x rovný rošt (vejde se jich až 5)

 

 kaiser_hacky_u_udirna

1x set háčků ve tvaru U (celkem 5kusů)

kaiser_hacky_s_udirna

1x set háčků ve tvaru S (celkem 5kusů)

 

klapka 

nástavec komínku s klapkou pro řízení odvodu kouře

 

kaiser_teplomer_udirna 

1x Kaiserův českej teploměr do udírny

 

izol_udirna_odkapova_miska 

odkapová miska

 

A-profil

4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů

 

mini_buk_drt_jemna 

500 g jemné bukové štěpky

 

  kaiser_delitko

 

CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:

 

 KAISER_nerez_podstavec_udirna_izolovana_80_125

 

Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat. 

 

KAISER_generator_studeneho_koure_do_udirny

 

Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.

 

KAISER_nastavec_kominku_udirna

Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)

 

KAISER_rost_do_udirny_50_60_100

Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí.

 

KAISER_sitovy_rost_do_udirny_50_60_100

Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.

 

KAISER_cistic_udirny

Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.

 

kaiser_koreni_klobasky_do_udirny

 Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, kořenící směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky. 

 

 kaiser_delitko

 

TECHNICKÉ PARAMETRY:

 

materiál: nerez + izolační vata

příkon topné spirály: 2000W

kapacita potravin: 12 kg

průměr komínku: 100 mm

vnější rozměry: 385 x 860 x 410 mm

rozměry udící komory: 360 x 675 x 325 mm

kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky

maximální doporučená teplota: 110 °C

váha udírny: 30 kg

 

 Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.

 

 kaiser_delitko

 

VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:  

- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut

- udící piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí

- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání

- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře

- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření 

- celonerezová konstrukce udírny bude sloužit po dlouhou dobu

- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 3-5Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení

 

logo_cesky-vyrobek_black