Olše - hrubá štěpka na uzení

Značka: KAISER
50 Kč –22 % 39 Kč / ks
kaiser-hruba-stepka-na-uzeni-olse-vhodna-pro-udirny-na-drevo
5KS A VÍCE SLEVA
50 Kč –22 %
0,5kg
Skladem
50 Kč
39 Kč / ks
Uzení na Olši
Olše patří k tradičním dřevům na uzení. Po dlouhé generace se olší výhradně udily ryby, ale postupem času se začala používat i hodně na drůběží maso. 
 
Kvalita dřeva
Tady dejte majzla! Dřevo musí být proschlé, bez kůry a bez plísní. Na to dejte panstvo pozor. Ideální je dřevo odkornit a nechat schnout 2-4 roky. Chce to zkrátka trpělivost.
 
Moje štěpka
VŠECHNY STAROSTI KOLEM ŠTĚPKY NA UZENÍ ŘEŠÍME UŽ PO GENERACE ZA VÁS. HRUBÁ ŠTĚPKA SE HODÍ PRO VŠECHNY UDÍRNY NA DŘEVO I EXTERNÍ DÝMBOXY A MÁM JÍ VŽDY DOSTATEK V TÉ NEJLEPŠÍ KVALITĚ PRO VŠECHNY Z FAMÍLIE.
 
Síla aroma: Jemné (2/5)
Výhřevnost: Střední
frakce: 6-12 mm
Složení: 100 % dřevo
Hmotnost balení: 500 g a 30 kg
Certifikace: ano
Kouř z Olše
Kouř z olše barví maso do zlato - žluté barvy a Výborně se kombinuje s bukem. Na fotce můžete vidět Pražmu uzenou na olši v kombinaci s bukem půl na půl. Dal sem jí 4 hoďky na 70 °C.
 
Na co se hodí
Olše má Přirozeně nasládlé a delikátní aroma, které se hodí především pro uzení ryb, drůbeže a také sýrů. Zkuste například sýr nebo ořechy uzený na olši. Stojí to za to!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení