Generátor kouře Smokemeister® staví naše fortelné mašinky do segmentu poloautomatických udíren. Vydrží dodávat proviantu konstantní dým po dobu až 12 hodin na jedno naplnění zásobníku.
Do Kaiserovy 200' nafutrujete 100 klobás, 50 RYB, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Na zahrádky restaurací a rybáren je to ideální velikost.
Generátor Smokemeister® naplníte dřevěnou štěpkou, nastavíte intenzitu kouře pomocí vzduchového motorku a o konstantní teplotu v udírně se postará elektrická spirála s termostatem.
Dým do udírny proudí přes katalyzátor, který z kouře odlučuje nežádoucí látky. kouř se zároveň ochlazuje a udírna je tak vhodná i pro uzení studeným kouřem.
Proviant
zavěsíte za haček na nerezové tyčky a nebo pohodlně rozložíte na Rošty. vše najdete v základním balení u udírny. Mrkněte na moje tipy a
recepty a nechte se inspirovat!
Rozměry udírny: 60 x 125,5 x 41 cm
Rozměry komory: 54 x 110 x 38 cm
Kapacita potravin: 35 kg
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 50 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150 °C
Provozní náklady: cca 6 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
Nejenže kombinace štěpky a elektřiny je cenově výhodná, ale ušetříte i nemálo času obsluhou udírny, kdy nemusíte kropit štěpku v ohništi a udržovat dým. Izolovaná konstrukce navíc zajišťuje nekolísání teploty.
Kaiserova Prosklená 200' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
Díky Dvouplášťové izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je-li teplo nebo zima. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
Naplňte zásobník hrubou dřevěnou štěpkou. Zároveň věnujte pozornost tomu, jak dlouhou dobu budete chtít udit. Ne vždy musíte zásobník naplnit celý.
Zapněte elektrickou spirálu, udírnu vyhřejte na požadovanou teplotu a komoru naplňte osušeným proviantem. Zapněte vzduchový motOrek na plný výkon.
Zapalte 3 zápalné otvory v zásobníku. Jakmile začne dým proudit do udírny, nastavte na motorku požadovanou intenzitu kouře.
Máte-li raději videa, mrkněte na můj
youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak ty naše fortelný udírny rozhicovat.

Udíte rádi studeným kouřem? Nebo spíše Horkým kouřem? anebo nejraději experimentujete? Vítejte v naší uzenářský famílii a nechte se inspirovat. Tak raušovní uzení.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.