Kaiserova '125' izolovaná udírna na dřevo

Můžeme doručit do:
24.7.2024
Skladem
Značka: KAISER
18 550 Kč / ks
Kategorie: Kaiserovy izolované udírny
Záruka: 5 let
? Hmotnost masa: Až 20kg
? Materiál: Nerez
? Druh topení: Topeniště na dřevo
? Externí odvod kouře: Napojení na komín
? Sezóna uzení: Celý rok (udírny s izolací)
? Zaměření: Rybářské, Domácí a zahradní, Komerční použití
? Model: "125"
? Velikost: Střední udírna
Kapacita udírny
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
 
Design udírny
Kaiserova elektrická 125' je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr!
 
Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
 
Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm
Objem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cm
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 20 kg
 

Fortelná kvalita

Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
 
Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší
Krok 1
V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry.
Krok 2
Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň!
Krok 3
Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou.
 

Uzení je kumšt

Moje izolovaná 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!
 
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 2.10.2023
Velmi kvalitně zpracovaná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu