Chutney slouží jako příloha k masu a také k sýrům. Je skvělou alternativou tradičních kořeněných omáček k masu a má spoustu podob. Příprava není úplně jednoduchá, chutney se dlouho vaří do správné konzistence.
Tohle beru jako povinnou klasiku. Je pikantní cibulová marmeláda. V základu najdete cibuli, která se pomalu karamelizuje a vařením získá skvělou strukturu. Základ doplňují hrušky a hřebíček.
Hodí se skvěle ke všem druhům červenýho masa a sýrům. Z uzenýho nejvíc pasuje k pořádnýmu bůčku a ze sýrů k hermelínu. Parádní je taky k hovězímu steaku.
Doporučeno: červené maso, sýry
Složení: Cibule, hřebíček
Hmotnost: 260 g
Pálivost: 1/5 (lehce pikantní)
cibule (42%), cukr, hrušky, ocet, rozinky, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, zahušťovadlo: Xanthan, hřebíček (0,05%), nové koření, chilli sušené (Carolina Reaper).
Při teplotě do 25 ºC mimo přímé slunce, po otevření skladujte při teplotě do 10 ºC a spotřebujte do čtyř týdnů.
vyberte si z dalších
originálních receptur chutney
Celá nabídka
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.