TATARÁK Z UZENEJCH SYREČKŮ

Tady znám panstvo pouze dva tábory. Někdo syrečky miluje a druhej je zas nemůže ani cejtit.


Ale povim vám, s touhle pochoutkou budete za krále hostiny! Stačí k tomu pár hodin studenýho kouře a trénovanej triceps. Tak raušovní uzení!

syrečky uďte 4 hodinky studeným kouřem (max. do 30 stupňů) a pak nechte chvíli odležet. Na rozumnou porci pro 3 lidi použijte 2 kusy syrečků, takže přibližně 180 g.
 

Do nahrubo nastrouhaného sýra Přidejte přibližně 70 g změklého másla, špetku soli a vidličkou promíchejte na konzistentní směs. Chvíli tomu dejte, trvá to.
 

přidejte na jemno nakrájenou cibuli, dijonskou hořčici a sladkou papriku, Já dávám od každého po dvou lžičkách, ale tady panstvo postupujte každý podle své chuti, znáte to.
 

Vše opět pečlivě a s láskou vymÍchejte. Samozřejmě ochutnávejte a dolaďujte tak, abyste byli spokojení.
 

Nakonec přidejte vaječný žloutek, jemně šmrcněte pepřem a můžete se vrhnout na přípravu topinek. Servírování už je na vás.
 


Osobně používám generátor kouře společně s bukovými pilinami. Na jednu doutnající komoru funguje 6 hodin, což je tak akorát.
 
Inspirovali jste se? Tak raušovní uzení!
Nechť vám šmakuje.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení