Kaiserova prosklená '125' izolovaná elektrická udírna I 2025
| Kategorie: | Kaiserovy izolované udírny |
|---|---|
| Záruka: | 5 let |
| Hmotnost: | 65.1 kg |
| EAN: | 8595561300994 |
| ? Hmotnost masa: | Až 20kg |
| ? Materiál: | Nerez |
| ? Druh topení: | Topeniště s el. spirálou a na dřevo |
| ? Externí odvod kouře: | Napojení na komín |
| ? Sezóna uzení: | Celý rok (udírny s izolací) |
| ? Zaměření: | Rybářské, Domácí a zahradní, Komerční použití |
| ? Model: | "125" |
| ? Velikost: | Střední udírna |
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
4,7
6 hodnocení
5
4
3
2
1
Výpis hodnocení
5
Spokojen
5
T
Tom
Udírna mě překvapila kvalitou zpracování. Vešlo se mi do ní malé sele. Udí se s ní dobře, ale přemýšlím ještě o koupi Smokemajstra.
5
Měl jsem obavu, že výrobek z nerezového plechu bude mít místa, kde bude hrozit pořezání, ale vše je perfektně zpracované a začištěné . Jediným rizikovým prvkem je spodní strana odkapové misky, kde mají přibodované plechy ostrou hranu. Nezkoušel jsem udit štěpkou přímo v udírně, ale rovnou jsem udírnu doplnil o extermí generátor kouře a ve spojení s ním je to ideální přístroj na uzení. Vyzkoušeno zatím 3x (ryby, maso, klobásy) a výsledek vždy nad očekávání. Výhodou je, že externí generátor kouře má ventilátor a dá se regulovat průtok kouře udírnou a tím částečně eliminovat vliv nepříznivého počasí, které někdy při uzení umí potrápit. Manželka chválí, že při dalším zpracování nemá černé ruce. Při uzení je nutné na začátku poladit teplotu a pohrát si s termostatem a pak už to jde skoro samo, jen občas přeskládat maso tak, aby bylo vyuzené stejnoměrně. V budoucnu ještě možná doplním externím regulátorem topné spirály s měřením teploty v prostoru a s vpichovacím teploměrem. Vyzkouším taky uzení štěpkou přímo v udírně, protože to bude zase o trochu jiné chuti, blíže k výrobkům z klasické udírny na dřevo. Můžu všem tento výrobek s klidným svědomím doporučit, ale pozor uzení není jen o kvalitním přístroji, ale taky o jeho obsluze :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
