Kaiserův bylinkový lák - Gerhardova receptůra

Značka: KAISER
od 69 Kč / ks od 63 Kč / 1 ks
1 kus
Skladem
Můžeme doručit do: 13.6.2023
69 Kč / ks
4 kusy
Skladem
Můžeme doručit do: 13.6.2023
252 Kč / sada

 

 

Gerhardova receptura vychází z tradičního koření pro uzení jako je bobkový list, jalovec a černý pepř. Směs jsme doplnili ještě o citrusovou kůru a muškátový květ, které společně uvolňují nádherný aroma.

 

Směs se výborně hodí pro sladkovodní i mořský ryby, drůbež a vepřový. Zkuste do láku naložit pstruhy a pozorujte, co to při uzení dělá s okolím!

Celý recept na uzený pstruhy najdete tady: GERHARDŮV UZENEJ PSTRUH

 

Jak se to s tím to?

Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hod...to je tak zhruba přes noc. Větší ryby a vysoký filety zvládnou noci i dvě. S masem tolik spěchat nemusíte. Nižší vepřovej bok tak na 10-14 dní a celý kuře tam nechte 24 až 48 hodin. U masa doporučuju koření z láku po převaření scedit, ať vám tam nedělá neplechu. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte.

 

Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo drůbeže)

Expirace: min. 1 rok od zakoupení

 

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl, ani "éčka"

Vyrobeno v Česku

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu