Maucta Panstvo! Otevřeli jsme pro vás v Brně na Vranovské 834/49 novej koloniál, tak se přijďte mrknout kdykoliv v Po-Pá, mezi. 9-17hod.

Kaiserův bylinkový lák - Helmutova receptura

Značka: KAISER
59 Kč / ks
kaiser_lak_na_uzeni_ryb_a_masa_helmutova_receptura
5KS A VÍCE SLEVA
350g
Skladem
59 Kč / ks

Helmutova receptura staví na česneku, kmínu, černém pepři a také tymiánu.

Směs se výborně hodí pro sladkovodní ryby a to zejména pro kapra, sumce atd. Velmi dobře poslouží i na červená masa. 

Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v 5-6ti litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlého láku (4st. jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8-12hod...to je tak zhruba přes noc.

 S masem tolik spěchat nemusíte, běžné šrůtky o váze cca 1,5kg tam nechte alespoň 7-10dní. U masa je nutné lák povařit 5-8min a koření poté scedit) Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte a také dobře osušte.

 

Balení: 350g (pro 6l láku a cca 5kg ryb nebo červeného masa)

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka"

Expirace min. 1 rok

Vyrobeno v Česku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: