Kaiserův bylinkový lák - Helmutova receptura

Značka: KAISER
od 59 Kč až –16 % od 59 Kč / ks
kaiser_lak_na_uzeni_ryb_a_masa_helmutova_receptura
od 59 Kč až –16 %
1 kus
Skladem
Můžeme doručit do: 10.12.2021
59 Kč / ks
4 kusy
Skladem
Můžeme doručit do: 10.12.2021
236 Kč
199 Kč / sada

Helmutova receptura staví na česneku, kmínu, černém pepři a také tymiánu. 

 

Směs se výborně hodí pro sladkovodní ryby a to zejména pro kapra, sumce atd. Velmi dobře poslouží na červený masa. 

 

 Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hod...to je tak zhruba přes noc. Větší kusy zvládnou noci i dvě.

S masem tolik spěchat nemusíte, běžné šrůtky o váze cca 1-1,5 kg tam nechte minimálně 7-10 dní. U masa je nutné lák povařit 5 až 8 minut a koření poté scedit) Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte.

 

Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo červeného masa)

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka"

Expirace min. 1 rok

Vyrobeno v Česku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: