Kaiserův bylinkový lák - Johannova receptura

Značka: KAISER
od 59 Kč až –5 % od 59 Kč / ks od 56 Kč / 1 ks
kaiser_lak_na_ryby_a_maso_uzeni_johannova_receptura
od 59 Kč až –5 %
1 kus
Skladem
59 Kč / ks
4 kusy
Skladem
236 Kč
225 Kč / sada

Johannova receptura je naší exotičtější variantou bylinkových láků, kde jsme použili koriandr, černý a zelený pepř a také pomerančovou kůru. Krásný aroma doplňuje bobkový list, fenykl, zázvor a také trocha anýzu.

 

Směs se výborně hodí pro mořský ryby, ale i ty sladkovodní. Vyzkoušet v něm můžete taky drůbež. Skvělý je jak celý kuře, tak třeba kachní prsa.

Recept na uzený makrely v Johannově láku najdete v receptech přímo tady: JOHANNOVA UZENÁ MAKRELA

 

Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíte v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hodin...to je tak zhruba přes noc. Větší kusy zvládnou noci i dvě.

 

S drůbežím masem tolik spěchat nemusíte a naložené může zůstat 2 až 5 dní podle velikosti. Při nakládání masa na delší dobu je potřeba koření nejdříve scedit, ať vám v láku nedělá neplechu. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a taky dobře osušte.  

 

Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo masa)

Expirace: min. 1 rok od zakoupení

 

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka"

Vyrobeno v Česku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení